Kippenspiezen met limoen en oregano

03/07/15 om 12:50 - Bijgewerkt om 12:50

Kippenspiezen met limoen en oregano

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

500 g kippenboutenvlees

sesamzout

4 el olijfolie

1 el gedroogde oregano

2 limoenen

peper van de molen

Bereidingswijze:

Snij de kip in stukjes en rijg deze aan houten spiezen. Kruid met sesamzout en peper. Meng de olijfolie met de oregano en bestrijk er de kip mee. Halveer de limoenen. Bak de kip ongeveer 10 min. op de barbecue; draai regelmatig om. Leg ook de limoenen enkele minuten op de barbecue met de snijkant op de grill. Pers de limoenen uit over de kippenspiezen.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners