Kippenburger met avocado en mangosalsa

03/07/15 om 10:27 - Bijgewerkt om 10:27

Kippenburger met avocado en mangosalsa

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

1/2 rode ui

1 lente-ui

600 g kippengehakt

2 tl ras el hanout (Marokkaans specerijenmengsel)

1 ei

50 g panko (Japans broodkruim)

1 portie mangosalsa

enkele blaadjes ijsbergsla

1 tomaat

1 avocado

4 broodjes

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Hak de rode ui en lente-ui fijn. Meng met het kippengehakt, de kruiden, het ei en de panko. Kruid met peper en zout. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze gaar. Scheur de ijsbergsla in stukjes en versnij de tomaat. Schil, ontpit en snij de avocado in plakjes. Stel de kippenburgers samen.

Lees meer over:

Onze partners