Kippenbeignets met twee dipsauzen

08/06/11 om 17:02 - Bijgewerkt om 17:02

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 20 à 25 hapjes:

  • 3 dubbele kippenfilets
  • yoghurtmayonaise
  • 1 bokaal Heinz Sandwichspread Komkommer
  • cayennepeper
  • frituurolie
  • waterkers

Voor het beslag:

  • 250 g Anco Vloeiende Bloem
  • 2 dl spuitwater of melk
  • 1 eierdooier
  • 1 eetlepel olie
  • 1 snufje zout

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten voor het beslag tot een glad papje. Snijd de kippenfilets elk in 8 mooie reepjes. Dompel ze in het beslag en frituur ze goudbruin in hete frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer de beignets goed warm op een schaal, leg er toefjes waterkers tussen en geef er als dipsauzen yoghurtmayonaise gekruid met een beetje cayennepeper en de sandwichspread bij.

Lees meer over:

Onze partners