Kip met szechuansaus en komkommer

09/06/11 om 09:27 - Bijgewerkt om 09:27

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 kipfilets
  • 1 komkommer
  • 200 g pindakaas
  • 3 tl sesamolie
  • suiker
  • zout
  • 3 tl kippenbouillon
  • 1 tl tabasco

Bereidingswijze

Bak de kipfilets in boter, snij in repen. Snij de komkommer in repen, leg op een schotel. Verdeel er de kip over. Meng pindakaas met de rest van de ingrediënten en roer. Lepel over de bereiding. Bestrooi met gemalen szechuanpeper en serveer met natuuraardappelen.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners