Kip met rijst en groenten

09/06/11 om 15:11 - Bijgewerkt om 15:11

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 400 g in blokjes gesneden kippenfilet
  • 1 pakje (400 g) Bonduelle Select Spinazie-Suikerpeultjes (diepvries)
  • arachideolie, 2 fijngesnipperde knoflookteentjes
  • 2 koffielepels fijngehakte verse gemberwortel
  • 2 koffielepels Heinz Sojasaus
  • 250 g Bosto Mediterraneo Rice

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en roerbak de kippenblokjes tot ze wit worden. Schep ze met een schuimspaan uit de wok. Voeg eventueel opnieuw een beetje olie toe en roerbak de knoflook, de gember en de groentemengeling tot ze gaar, maar nog knapperig zijn. Bereid intussen de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Schep nu de rijst, de kippenblokjes en de sojasaus onder de groenten. Roerbak nog een tweetal minuten om nog eens goed door te warmen.

Fijne reepjes omelet en cashewnoten geven nog extra smaak.

Lees meer over:

Onze partners