Kip gevuld met geitenkaas en basilicum

09/06/11 om 14:08 - Bijgewerkt om 14:08

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 4 kippenfilets
  • 1 bundeltje basilicum
  • 300 g zachte, verse geitenkaas
  • peper en zout
  • gemengde salade (krulsla, ezelsoren, eikenbladsla, roodlof enz.)

Vinaigrette :

  • 2/3 dl olijfolie
  • 1/3 dl kruidenazijn
  • peper en zout

Bereidingswijze

De kippenfilets in de lengte opensnijden en vullen met een mengeling van geitenkaas, fijngesneden blaadjes basilicum, peper en zout. De filets dichtmaken met tandenstokers. Het vlees braden in een pan met boter of olie en op warme borden leggen. De schoongemaakte salade mengen en op de borden schikken. Besprenkelen met vinaigrette. Opdienen met versgebakken brood.

Lees meer over:

Onze partners