Kip gevuld met geitenkaas en basilicum

© Getty

Voor 4 personen
  • 4 kippenfilets
  • 1 bundeltje basilicum
  • 300 g zachte, verse geitenkaas
  • peper en zout
  • gemengde salade (krulsla, ezelsoren, eikenbladsla, roodlof…)
Vinaigrette
  • 2/3 dl olijfolie
  • 1/3 dl kruidenazijn
  • peper en zout
Bereiding
  1. De kippenfilets in de lengte opensnijden en vullen met een mengeling van geitenkaas, fijngesneden blaadjes basilicum, peper en zout. De filets dichtmaken met tandenstokers.
  2. Het vlees braden in een pan met boter of olie en op warme borden leggen.
  3. De schoongemaakte salade mengen en op de borden schikken. Besprenkelen met vinaigrette. Opdienen met versgebakken brood.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content