Kip Beaumontois

10/06/11 om 08:38 - Bijgewerkt om 08:38

Geef je waardering

Kip Beaumontois

Ingrediënten

Voor 6 personen:

  • 6 kippenbouten
  • 20 cl witte wijn of cider
  • 12 macarons
  • 2 tl verse of gedroogde dragon
  • zout
  • peper
  • een beetje bruine maïzena
  • 0,5 l room
  • tagliatelle

Bereidingswijze

Braad de 6 kippenbouten licht aan. Leg ze in een steelpan en bedek met witte wijn of cider. Voeg 9 macarons en de 2 theelepels dragon toe. Bestrooi met peper en zout. Laat sudderen tot het vlees gaar is en bind de saus met de bruine maïzena. Voeg enkele minuten voor het opdienen 3 licht geplette macarons, de room en de dragon toe. Serveer er beetgare tagliatelles bij.

Lees meer over:

Onze partners