Kalfskotelet met linzen, pata negra en olijven

10/06/11 om 13:54 - Bijgewerkt om 13:54

Geef je waardering

Kalfskotelet met linzen, pata negra en olijven

Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 koppen groene linzen
  • 3 dl kippenbouillon
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 4 kalfskoteletten
  • boter
  • 500 g Parijse champignons
  • 12 tot 16 zwarte olijven
  • 4 grote sneden pata negra ham (versnipperd)
  • vers basilicum

Bereidingswijze

Kook de linzen gaar in kippenbouillon. Giet af en werk op met een scheut olijfolie, peper en zout.

Bak de koteletten krokant en met een goudbruine korst in ruime boter. Kruid met peper en zout. Bak de paddenstoelen in boter.

Doe de linzen op de borden, leg de koteletten erop en werk af met paddenstoelen, olijven, pata negra en vers basilicum.

Lees meer over:

Onze partners