Kalfsfilet met artisjok, bieslook en appel

10/06/11 om 12:23 - Bijgewerkt om 12:23

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 3 dl olijfolie
  • peper en zout
  • boter
  • 1 el honing
  • 1 dl ciderazijn
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • 3 el blokjes en Jonagold-appel
  • 4 gaargekookte artisjokbodems
  • 100 g champignons
  • 600 g kalfsfilet

Bereidingswijze

Maak vinaigrette met olijfolie, ciderazijn, honing en bieslook, kruid met peper en zout. Voeg voor het opdienen appelblokjes toe. Snij de artisjokbodems klein en snij de champignons in plakken. Meng en voeg wat vinaigrette toe. Kruid met peper en zout. Bak het vlees rosé in boter, kruid met peper en zout. Schik groenten en vlees op borden. Werk af met de rest van de vinaigrette, appelblokjes en een draai van de pepermolen.

Onze partners