Kaastaart

Dit is een super easy recept voor wie niet graag taartbeslag maakt. Koekjes doen het even goed als bodem.

150 g speculaas

100 g zandkoekjes

75 g gesmolten boter

675 g roomkaas

200 g poedersuiker

225 ml volle room

1 pakje vanillesuiker

vanillepuddingpoeder

2 eieren

Bereiding

1. Bekleed de bodem van een springbakvorm met bakpapier. Verkruimel de koekjes, meng met de gesmolten boter en bedek de bodem van de bakvorm met dit mengsel.

2. Giet alle overige ingrediƫnten samen in een kom en klop alles lichtjes los. Giet dit mengsel in de bakvorm op de koekjeslaag.

3. Zet het geheel 1 tot 1 1/2 uur in de oven op 150 Ā°C tot de taart vanboven goudbruin kleurt. Laat afkoelen en dien op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content