Kaaskoekjes met feta, zoetzure rode-uienrelish en raketsla

Voor de koekjes:

Voor de koekjes:

3 eieren

300 g feta, verkruimeld

150 g parmezaan, geraspt

300 g droog wit broodkruim

2 tenen knoflook, geperst

1/2 koffielepel chilivlokken

1 koffielepel oregano

3 el bieslook, fijngehakt

3 el peterselie, fijngehakt

zout en peper

6 el olijfolie

raketsla

enkele druppels citroensap

Voor de relish:

2 rode uien

1/2 koffielepel zout

2 el champagne-azijn

2 el extra vergine olijfolie

2 el vloeibare honing

zout en peper

Maak eerst de relish: halveer de uien en snijd elke helft in dunne plakjes. Doe de uien in een kom en voeg het zout toe. Laat een uur rusten. Spoel de uien onder de koude kraan. Doe ze dan in een kom en voeg de azijn, olie en honing toe.

Meng alle ingrediënten voor de koekjes, behalve de olie, tot een samenhangend geheel. Vorm er 16 koekjes van en laat deze minstens 1 uur opstijven in de koelkast. Verhit de olie in een pan en bak de koekjes goudbruin aan beide kanten.

Maak de raketsla aan met enkele druppels olijfolie en citroensap. Leg een hoopje sla op elk bord, leg er vier koekjes naast en dien op met een lepel relish.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content