Jakobsvruchten op spiesen met groene asperges en citroen

05/07/12 om 11:35 - Bijgewerkt om 11:35

Geef je waardering

Jakobsvruchten op spiesen met groene asperges en citroen

Ingrediënten

Voor 8 spiesen:

  • 3 biologisch gekweekte citroenen
  • 8-10 groene aspergestengels
  • 24 kleine jakobsvruchten
  • olijfolie vierge extra
  • zeezout
  • zwarte peperbolletjes
  • gemengde groene salade

Bereidingswijze

Snij de citroenen in dunne wigjes (5 mm) en de asperges in stukjes van 3 cm. Rijg een jakobsvrucht, een stukje groene asperge en citroen op de spiesen. Herhaal dit en eindig met een jakobsvrucht. Strijk in met olijfolie en gril 2 tot 3 min. aan elke kant. Sprenkel er nog wat olijfolie op en breng op smaak met zeezout en geplette peper. Geef er de gemengde salade bij.

Lees meer over:

Onze partners