Voor 4 personen:
1 pak macaroni
4 tomaten
1 doosje tomatenpuree
250 g champignons
4 sneden gekookte ham
Voor de kaassaus :
100 g boter
100 g bloem
Â1/2 l melk
peper, zout en muskaatnoot
120 g geraspte Nazarethkaas
Maak een bechamelsaus met melk, boter en bloem. Kruid de saus en voeg er 100 g geraspte Nazarethkaas aan toe. Pel de tomaten, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg ze, samen met de tomatenpuree, bij de saus. Stoof de champignons en voeg ze eveneens bij de saus zodra ze gaar zijn. Kook de macaroni. Snijd de ham in blokjes van 2 cm op 1.5 cm en meng ze in de saus. Laat de gekookte macaroni uitlekken en vermeng met de saus. Doe alles in een vuurvaste schotel, strooi er 20 g geraspte Nazareth over en laat gratineren.
Recept: Avolac
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier