Involtini di pesce spada (opgerolde zwaardvis)

10/06/11 om 08:58 - Bijgewerkt om 08:58

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 4 plakken zwaardvis van 1 cm dik
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g paneermeel
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 2 eetlepels vers citroensap
  • zout en peper
  • olijfolie extra vergine Zaccagnini

Bereidingswijze

De plakken zwaardvis besprenkelen met olijfolie extra vergine van Zaccagnini. Knoflook, basilicum en kappertjes fijn hakken en mengen met paneermeel, citroensap, peper en zout. De mengeling over de plakken uitstrijken. De vis oprollen. Verhit de olie in een vuurvaste schotel en bak de vis zo'n 15 minuten in de oven. De vis regelmatig met olijfolie bedruipen.

Lees meer over:

Onze partners