Inktvis met zout en peper

09/06/11 om 16:19 - Bijgewerkt om 16:19

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 600 g inktvis
  • 2 eieren
  • 1 grote ui
  • 1 verse chili
  • 8 tot 10 eetlepels aardappelzetmeel
  • 1 koffielepel vijfkruiden poeder
  • zout en peper

Bereidingswijze

Snij de inktvis in stukken. Meng de eieren met het aardappelzetmeel, zout en peper en dompel er de inktvis stukken in. Bak de visstukken in warme olie gedurende drie minuten. Warm zout op in de wok en meng het warme zout met het vijfkruiden poeder. Bak gesneden ui, stukjes en look in de wok. Bak de inktvis nogmaals enkele minuten in de hete olie totdat deze gaar is. Strooi na het bakken de kruiden- en zoutmengeling erover en serveer met de gebakken ui, chili en lookmengeling.

Lees meer over:

Onze partners