In karamel gebakken paling met salade

10/06/11 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:53

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 600 g rivierpaling in filets
  • 1 krulsalade
  • verse koriander
  • in julienne gesneden
  • witte kool
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 4 lepels arachideolie
  • 2 lepels champagneazijn
  • 60 g gekonfijte stukjes eendenvel
  • 1 eetlepel honing

Bereidingswijze

De paling snijden in stukken van 4 cm, kruiden met zout en peper, bakken in arachideolie, honing toevoegen en lichtjes karamelizeren. De salade mengen met de versneden witte kool, verse koriander, sojasaus, gehakte sjalot en voorzichtig kruiden met peper, zout, arachideolie en azijn. De stukjes eendenvel krokant bakken. De salade krokant bakken en in een hoopje in het midden van de borden schikken. De stukjes eendenvel en paling rond de salade schikken.

Lees meer over:

Onze partners