Hindefilet met kruidenkorst en sinaasappelschil

16/12/14 om 19:34 - Bijgewerkt om 19:34

Hindefilet met kruidenkorst en sinaasappelschil

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

Voor 4

3 takjes munt, 3 takjes bladpeterselie, 3 takjes koriander, 1 eiwit, 800 g hindefilet, olie, 1 onbehandelde sinaasappel, 125 g mesclun (jonge slamengeling)

Bereidingswijze

Was de kruiden, droog en hak fijn. Meng met het eiwit en bestrijk de hindefilet met dit mengsel.

Verwarm de oven voor op 210°C.

Vet een bakplaat in met olie en leg er de hindefilet op. Schuif in de oven en bak 25 minuten.

Schrob de sinaasappel onder warm water, droog af en snij de schil in dunne reepjes.

Was en droog de mesclun. Verdeel over vier borden. Schik de hindefilet op de mesclun. Strooi er de sinaasappelreepjes over en kruid met een draai van de pepermolen en fleur de sel. Serveer meteen.

Onze partners