Hartige viergranenpannenkoeken

© Getty

Voor 4 personen

  • pannenkoekenmix of beslag viergranen
  • 2 stronken witloof
  • 200 g fetakaas
  • zwarte peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 12 plakken gandaham
  • bakmargarine
Bereiding
  1. Bereid het pannenkoekenbeslag zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 170°C. Haal de blaadjes van de witloofstronken, kook ze beetgaar in lichtgezouten water, laat ze uitlekken en dep ze droog.
  3. Verbrokkel de fetakaas en kruid hem rijkelijk met versgemalen zwarte peper en olijfolie.
  4. Bak twaalf dunne viergranenpannenkoeken. Leg in het midden van elke pannenkoek telkens een plak ham, enkele blaadjes witloof en daarop de gekruide feta.
  5. Rol de viergranenpannenkoeken op en leg ze in een beboterde ovenschaal. Verdeel er een beetje gesmolten margarine over en zet de schotel 15 minuten in de oven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content