Groene papillotten met gerookte zalm en kerrie

Voor 6:

Voor 6:

3 moten verse zalm zonder huid

2 jonge uien

1 el olijfolie

1 tl kerriepoeder

8 takjes bieslook

12 grote bladen spinazie

Tafelzout, peper

Snij de zalm in gelijke stukken. Schil en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een sauteerpan met antiaanbaklaag en laat de ui goudbruin worden. Schep de kerrie erbij en roer het geheel 1 min. door elkaar. Leg vervolgens de stukken zalm in de pan en prak ze fijn met een vork. Bestrooi met peper en zout.

Haal de pan van het vuur en voeg de fijngesneden bieslook toe. Spoel de spinaziebladeren af, stoomkook ze 5 min. en dep ze droog. Schep op elk blad een eetlepel zalmvulling. Rol de bladeren op tot kleine pakketjes en rijg deze aan een prikkertje of aan bieslooktakjes. Dien koel op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content