Groene asperges met citroen en walnoten

03/07/15 om 10:13 - Bijgewerkt om 10:13

Groene asperges met citroen en walnoten

© gf

Geef je waardering

Bereidingswijze

1 kg kleine groene asperges

3 eieren

een handvol peterselie

150 g walnoten

1 citroen

3 el walnotenolie

peper van de molen en fleur de sel

Bereidingswijze:

Blancheer de asperges in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn. Giet af en verfris onder koud stromend water. Of grill de asperges op de barbecue. Kook de eieren in gezouten water. Verfris onder koud stromend water, pel en plet met een vork. Hak de peterselie en walnoten fijn. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en fleur de sel. Rasp er de schil van de citroen over en pers er het sap over uit. Werk af met de walnotenolie.

Lees meer over:

Onze partners