Grijze-garnalensoep

09/06/11 om 09:19 - Bijgewerkt om 09:19

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 wit van prei
  • 2 eetlepels tomatenconcentraat
  • 50 g Becel Bakken & Braden
  • 250 g grijze garnalen
  • 1,5 l water
  • Becel voor Koffie
  • peper (zout)

Bereidingswijze

Fruit de fijngehakte ui, wortel en prei in Becel. Voeg de grijze garnalen toe en laat ongeveer 2 minuten sudderen. Voeg water en tomatenconcentraat toe en kruid met peper (en eventueel met zout). Werk af met een scheutje Becel voor de Koffie.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners