Green curry

12/01/12 om 14:35 - Bijgewerkt om 14:35

Geef je waardering

Green curry

Ingrediënten

Voor 6:

  • 1 l ongezoete kokosmelk
  • 1 pakje (50 g) groenecurrypasta
  • 4 à 6 Thaise aubergines
  • 1 handvol mini-aubergines
  • kippenbouten en/of -vleugels
  • Thaise basilicum
  • 1 stukje palmsuiker (gula jawa), eventueel te vervangen door donkere kandijsuiker
  • 4 el vissaus
  • eventueel wat bouillonpoeder

Bereidingswijze

Breng de kokosmelk aan de kook met de palmsuiker. Voeg de kippenbouten en/of -vleugels en de currypasta toe. Doe er ook de groenten bij als het vlees bijna gaar is. Breng op smaak met de vissaus en eventueel wat bouillonpoeder. Laat nog wat sudderen zonder deksel en voeg net voor het opdienen de Thaise basilicum toe.

Onze partners