Gratin van courgette, grijze garnalen en tomatensaus

2458769

Voor 4 personen:

Gratin van courgette, grijze garnalen en tomatensaus

Voor 4 personen:

2 middelgrote courgettes

2 eetlepels olijfolie

enkele tijmtakjes

fleur de sel

2 eetlepels Parmezaanse kaas

100 g tomatensaus

een 10-tal kappertjes

een 10-tal basilicumblaadjes

200 g grijze garnalen

Snij de courgettes in plakjes van ongeveer een halve centimeter en blancheer ze in ruim gezouten water.

Leg ze dakpansgewijs op een ovenplaat, bestrijk ze royaal met olijfolie, tijmtakjes en fleur de sel en strooi er de gemalen kaas over.

Stoof intussen de tomatensaus met de kappertjes, voeg basilicum toe en ga er losjes met de staafmixer door.

Verwarm de courgette onder een warme grill, deponeer de plakjes op warme borden, strooi er de garnalen over en serveer de tomatensaus erlangs.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content