Goujonettes van zeetong met remouladesaus

02/12/13 om 15:44 - Bijgewerkt om 15:44

Geef je waardering

Goujonettes van zeetong met remouladesaus

Ingrediënten

Voor 4:

  • 8 zeetongfilets
  • broodkruim
  • frituurolie

Voor de remouladesaus:

  • 8 el mayonaise
  • 1,5 el mosterd
  • 1 el fijngehakte kervel
  • 1 el fijngehakte dragon
  • 6 kleine augurkjes
  • 1,5 el kappertjes
  • 3 fijngehakte ansjovisfilets op olie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Maak eerst de remouladesaus. Meng mayonaise met mosterd, fijngehakte kervel en dragon, in brunoise (kleine dobbelstenen van 3 mm) gesneden augurken, kappertjes en fijngehakte ansjovis. Kruid met peper en zout en zet koud weg.

Snij de zeetongfilets schuin in stukken van 4 cm. Kruid ze met peper en zout, paneer ze licht in broodkruim en frituur ze krokant in olie. Serveer met de saus.

Onze partners