Glasnoedelsalade met komkommer en verse kruiden

Een heerlijke glasnoedelsalade met komkommer, opgefrist met kruiden en limoen. Niet alleen voor vegetariërs een topper.

Ingrediënten
  • 150 g glasnoedels
  • 1/2 komkommer
  • 1 hete groene chilipeper
  • 1/2 bosje koriander
  • 1/2 bosje Thaise basilicum
  • 2 el geroosterde sesamolie
  • 1 limoen
  • vissaus
Bereiding

1. Laat de glasnoedels 10 min. weken in heet water. Giet af en laat goed uitlekken.

2. Snijd intussen de komkommer in kleine blokjes. Hak de chilipeper en kruiden fijn. Meng alle ingrediënten onder de glasnoedels en voeg ook de sesamolie toe.

3. Rasp er de schil van de limoen over en pers er het sap over uit. Breng op smaak met vissaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content