Glaasje met bloedappelsienen met picon en een passievruchtenroom

  • Moeilijkheid

bloedappelsienen

zeste van sinaas, gekonfijt

1/2 dl Picon

250 gr passievruchtensap met sinaassap

1/2 l room

2 eierdooiers

150 g suiker

Bloedsinaasappel schillen à vif (tot op vruchtvlees) en partjes uithalen. /2 l room koken, passievruchtensap koken

6 eierdooiers + 150 g suiker in ruban kloppen. De room erbij roeren. Terug op het vuur en binden tot 70°C en dan pas het passievruchtensap erbij doen, van het vuur af.

Sap van sinaas zeven + Picon naar smaak + suikersiroop (1 l water + 1 kg suiker koken). Gelatine weken en smelten in sap (4 blaadjes voor 1 l sap), partjes sinaas in glas doen samen met de zeste (3 x laten koken, dan in siroop koken). Het sap samen met de gelatine doen. Alks alles is opgesteven, de passievruchtenroom erbij doen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content