Gewokte spinazie met gegrilde Sint-Jakobsnoten en gedroogde parmaham

09/06/11 om 16:12 - Bijgewerkt om 16:12

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 :

  • 500 g jonge spinazie
  • 8 sint-jakobsnoten, zonder koraal
  • 4 sneetjes parmaham
  • 2 el arachideolie
  • 1 kl sesamolie
  • fleur de sel
  • peper

Bereidingswijze

Spoel de jonge bladspinazie onder lauw water en verwijder de nerven. Verhit de oliën en wok de uitgelekte spinazie kort. Kruid met peper en zout. Rooster de sint-jakobsnoten kort aan beide zijden in een grillpan en kruid met fleur de sel en peper.

Leg de ham tussen twee keukenpapiertjes en zet zo twee minuten in de magnetron op volle kracht. Laat de ham afkoelen. Schik de nootjes op de spinazie en versier met krokante parmaham.

Lees meer over:

Onze partners