Gevulde kerstomaatjes
14-06-2011, 08:46
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:18
8 rode en 8 gele kerstomaatjes
8 rode en 8 gele kerstomaatjes
50 g boter
Vulling:
1 fijngehakte sjalot
4 el paneermeel
50 g geraspte oude comté- of beaufortkaas
5 sprieten fijngehakt bieslook
Snij de kerstomaatjes open langs de bolle kant zodat ze op de kant waar het steeltje zit hun evenwicht behouden. Verwijder de zaadjes en laat de tomaatjes uitlekken.
Maak de vulling: fruit 1 fijngehakte sjalot in boter, neem de pan van het vuur en voeg paneermeel en daarna kaas en fijngehakt bieslook toe. Meng alles tot een losse massa. Vul de tomaatjes hiermee en verwarm gedurende 10 minuten in de oven op 180°. Laat voor het serveren even laten afkoelen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier