Gevuld druivenblad (vegetarisch)

© Getty
Voor 4 personen
  • 24 grote geblancheerde druivenbladeren
  • geblancheerde preiblaadjes in dunne reepjes gesneden
  • 1 versnipperde ui
  • 2 geplette knoflookteentjes
  • 1 eetlepel verse gember fijngesneden
  • 100 g wilde rijst (gekookt)
  • 8 fijngesneden zongedroogde tomaten (bokaal)
  • 1dl olijfolie
  • 1 el gehakte koriander
  • 1 el gehakte verse munt
  • 1 el gehakte basilicum
  • peper en zout
  • zelfgemaakte mosterdsaus
Bereiding
  1. Bak de snippers ui, look en gember in de olijfolie gedurende 5 minuten. Meng het onder de rijst samen met de zongedroogde tomaten, de groene kruiden, peper en zout.
  2. Vul met deze mengeling de druivenblaadjes en maak er pakjes van door er preiblaadjes rond te binden.
  3. Strijk de pakjes in met olie en bak ze op de barbecue. Serveer met mosterdsaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content