Gevuld druivenblad op z'n oosters (vegetarisch)

08/06/11 om 17:34 - Bijgewerkt om 17:34

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 24 grote geblancheerde druivenbladeren
  • geblancheerde preiblaadjes in dunne reepjes gesneden
  • 1 versnipperde ui
  • 2 geplette knoflookteentjes
  • 1 eetlepel verse gember fijngesneden
  • 100 g wilde rijst gewoon gekookt
  • 250 g Sanvian in Curry marinade fijngesneden
  • 1dl olijfolie
  • 1 eetlepel gehakte koriander
  • 1 eetlepel gehakte verse munt
  • 1 eetlepel gehakte salie
  • peper en zout
  • Mosterdsaus (zie recept)

Bereidingswijze

Bak de snippers ui, look en gember in de olijfolie gedurende 5 minuten. Meng het onder de rijst samen met de Sanvian, de groene kruiden, peper en zout.

Vul met deze mengeling de druivenblaadjes en maak er pakjes van door er preiblaadjes rond te binden.

Strijk de pakjes in met olie en bak ze in de barbecue.

Serveer met mosterdsaus.

Onze partners