Gestoomde mosselen met paprika, tomaat en dille

09/06/11 om 15:05 - Bijgewerkt om 15:05

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 3 kg mosselen
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 2 rode paprika's
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 teen knoflook
  • 500 gram fijngehakte tomaten
  • 3 el dille

Bereidingswijze

Maak de mosselen schoon. Fruit in olijfolie de fijngehakte ui, paprika, laurier en knoflook. Voeg de tomaten toe en 6 dl water. Laat 15 minuten pruttelen. Mix en zeef. Stoom de mosselen met peper. Zeef het mosselvocht boven de paprikabouillon en serveer met de mosselen en dille.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners