Gestoofde kersen met kaneel en espuma van yoghurt

0,5kilo kersen ontpit en in twee gesneden, 0,5 dl kriekenbier, 1 kaneelstok, 100g suiker Voor de espuma: 0,5l vette yoghurt, 0,5 l room, 100g bloemsuiker, 1 el yoghurtpoeder

0,5kilo kersen ontpit en in twee gesneden, 0,5 dl kriekenbier, 1 kaneelstok, 100g suiker

Voor de espuma: 0,5l vette yoghurt, 0,5 l room, 100g bloemsuiker, 1 el yoghurtpoeder

Stoof de kersen met het bier, de suiker, de kaneelstok 5 minuten op, smaak af met een beetje citroensap en laat afkoelen

Voor de espuma: kook de 0,5 l room met het poeder en de suiker en giet over de yoghurt, laat dit koud worden op een dubbele fond, doe dit in een sifon, druk erop en serveren met de koude kersen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content