Geroosterde weidepaddestoel met gehakt, look en koriander

10/06/11 om 10:21 - Bijgewerkt om 10:21

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 grote weidepaddestoelen (portabella)
  • 200 g gemengd gehakt
  • 1 fijngehakte teen knoflook
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • scheut rode wijn
  • peper en zout
  • gemengde sla
  • schilfers Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Verwijder de stelen uit de paddestoelen en lepel de paddestoelen licht uit. Hak het champignonafval grof en meng met gehakt, look, koriander, Parmezaanse kaas en een scheut rode wijn. Kruid met peper en zout en vul er de champignons mee op. Rooster ongeveer 20 minuten op de barbecue. Serveer met gemengde sla en schil-fers Parmezaanse kaas.

Lees meer over:

Onze partners