Geroosterde taco's met kreeft, crispy chicken skin en caesardressing

08/08/18 om 11:02 - Bijgewerkt om 11:02

Een recept van Nicolas Misera en Alex Buiten van Air Republic.

Geroosterde taco's met kreeft, crispy chicken skin en caesardressing

© Gilles Draps

Geef je waardering

Voor 4 personen

  • 4 geroosterde taco's
  • 1 kreeft
  • 1 krop Romeinse sla, gewassen
  • Parmezaanse kaas
  • Crispy chicken skin (te koop in de Aziatische speciaalzaak)

Bereidingswijze

Voor de caesardressing

  • 4 lepels mayonaise
  • 4 ansjovisjes, fijngesneden
  • 1 lepel kreeftenbisque
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1/2 limoen
  • Zwarte peper op smaak
  • 1/2 teentje look
  • Vleugje Italiaanse visdressing

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten voor de caesardressing mooi glad en zet opzij. Kook de kreeft 5 minuten in bouillon en laat 5 minuten rusten in de bouillon. Haal de kreeft uit de schaal, bouw alle ingrediënten mooi op, besprenkel de taco met de dressing en werk af met wat geraspte parmezaan.

Lees meer over:

Onze partners