Geroosterd kalfsvlees met zomerse groenten

09/06/11 om 13:22 - Bijgewerkt om 13:22

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kg tros- en kerstomaten
  • 2 venkelknollen
  • 1 kg ongeschilde krielaardappelen
  • 8 tenen knoflook
  • 4 takken tijm
  • olijfolie
  • zwarte peper en zout
  • 4 kalfsfilets van 160 g elk
  • Provençaalse kruiden
  • passata

Bereidingswijze

Meng versneden tros- en kerstomaten, venkel, krielaardappelen, knoflook, tijm, olijfolie, peper en zout en bak gaar op 180°C. Rooster het vlees op de barbecue, kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Verdeel over borden en overgiet met tomatencoulis.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners