Geroosterd brood met kippenleverpasta

09/06/11 om 17:02 - Bijgewerkt om 17:02

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • olijfolie extra vierge
  • 4 grote kippenlevers
  • 6 blaadjes verse salie
  • 2 teentjes knoflook
  • versgemalen peper
  • 8 eetlepels dessertwijn
  • zout
  • 1 ansjovisfilet
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eierdooier
  • 4 sneden geroosterd brood

Bereidingswijze

Bak de kippenlevers met de fijngehakte salie, de uitgeperste teentjes knoflook en wat peper in de olijfolie in een pan met dikke bodem. Wanneer de lever zijn rode kleur heeft verloren, voegt men de dessertwijn toe. Laten sudderen tot de wijn is verdampt. Voeg de ansjovis en kappertjes toe en pureer alles met behulp van een keukenmachine. Roer de eierdooier door de pasta en smeer op vers geroosterd brood.

Lees meer over:

Onze partners