Gerookte zalm met tagliatelle

14/06/11 om 08:29 - Bijgewerkt om 08:29

Geef je waardering

Gerookte zalm met tagliatelle

© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 200 g gedroogde tagliatelle
  • olijfolie
  • 6 dl room
  • 6 grote sneden gerookte zalm (bij voorkeur wilde of biologisch gekweekte)
  • 1 bos dille
  • peper
  • eventueel gemalen parmezaankaas

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water met een scheut olijfolie. Breng de room aan de kook en laat 5 minuten zacht inkoken. Snij de gerookte zalm in repen en doe bij de saus. Hak de dille fijn, haal de saus van het vuur en roer er de dille onder.

Kruid met versgemalen witte peper. Serveer met de tagliatelle en werk af met takjes dille en eventueel gemalen parmezaankaas.

Onze partners