Gerookte kipsalade met maïs, selderij en ananas

13/04/16 om 08:20 - Bijgewerkt om 14:07

Gerookte kipsalade met maïs, selderij en ananas

© /

Geef je waardering

Ingrediënten

  • Voor 4
  • 1/2 ijsbergsla
  • 400 g gerookte kippenborstfilet
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 tl honing
  • sap van 1/2 citroen
  • 4 el walnotenolie
  • 500 g maïskorrels uit blik, uitgelekt
  • 200 g ananasstukjes uit blik, uitgelekt
  • zout

Bereidingswijze

Was en snij de ijsbergsla in stukjes. Snij de kippenborst in blokjes. Maak de bleekselderij schoon, snij de blaadjes in stukjes en de stengels in plakjes. Meng de honing met het citroensap en de walnotenolie. Kruid met zout. Meng alles onder elkaar, kruid met zout en serveer.

Lees meer over:

Onze partners