Gepocheerde kabeljauw in een bouillon van gember, koriander en kurkuma

  • Moeilijkheid

Voor 6 pers:

Â1/2 l kippenbouillon

Â1/4 l kokosmelk van goede kwaliteit

Â1/2 koffielepel kurkuma (geelwortel)

1 eetlepel fijngesneden gember

Ongeveer een stukje 150 g kabeljauw per persoon

Zeekraal

Spinazie

Verse koriander

Boter

De kippenbouillon, kokosmelk, kurkuma en gember ongeveer 15 min laten koken, zeven en net voor het doorgeven een beetje fijngesneden koriander toevoegen.

Stoom de kabeljauw gaar, laat ook de zeekraal beetgaar stomen.

Stoof de spinazie kort op in een beetje boter, de structuur van het spinazieblad moet behouden blijven.

Schik in een diep bord, de spinazie, daarop de vis en bovenop de zeekraal.

Giet de bouillon rond het gerecht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content