Gepaneerde Beaufort op een appelslaatje

  • Moeilijkheid

Nodig per persoon:

60 g Beaufort kaas

1 ei

peper

paneermeel

olie

Voor het slaatje:

1/4 appel

1/2 zoete rode ui

pijnboompitten

sluimerwten

pijpajuin

sojascheuten

blokjes tomaat

Voor de vinaigrette:

vloeibare honing

appelazijn

Xeresazijn

Toscaanse olijfolie

kruiden

Paneer de stukjes kaas. Blancheer de sojascheuten en de sluimerwten. Laat de honing, voor de vinaigrette, karameliseren in een pannetje en blus met appel- en xeresazijn. Werk af met kruiden, roer er de olijfolie bij en hou de vinaigrette ondertussen warm. Meng de ingrediƫnten van de sla en schik ze op het bord. Bak de gepaneerde Beaufort in olijfolie en leg de kaas op de sla. Werk het bord af met de lauwe vinaigrette.

Recept: Olivier Peeters – Le Homard Rouge

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content