Gemengde salade met spekjes en parmezaankaas

  • Moeilijkheid

Nodig voor vier:

Gemengde salades: roodloof, raketsla, witloof, platte peterselie, krulsla, kropsla enz.

Verse kruiden: dille, dragon, basilicum, bieslook enz.

100 g radijsjes

100 g spek

100 g parmezaankaas .

Dressing:

4/5 olijfolie van koude persing

1/5 citroensap

een klein scheutje aceto balsamico

zout en peper

De verschillende slasoorten, de blaadjes witloof en de kruiden schoonmaken, wassen en droogzwieren. De radijsjes schoonmaken en in plakjes snijden. Parmezaankaas verbrokkelen. Het spek in blokjes snijden en bakken in eigen vet. De aangegeven ingrediënten voor de dressing opkloppen. Alles in een grote kom doen en luchtig mengen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content