Gemarineerde spitskool met olijfolie, komijn, citroen en rundercarpaccio

09/06/11 om 12:46 - Bijgewerkt om 12:46

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • Â1/4 spitskool
  • 2 dl olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • Â1/2 kl komijnpoeder
  • peper en zout
  • 200 g rundercarpaccio
  • schilfers Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Snij de spitskool in fijne repen van 5 mm breed, doe in een kom en voeg olijfolie, citroensap, komijn, peper en zout toe. Laat afgedekt 1uur marineren in de ijskast, roer regelmatig om.

Schik de rundercarpaccio op de borden en kruid licht met peper en zout. Verdeel er de spitskool over en werk de borden af met schilfers Parmezaanse kaas en een streep olijfolie.

Onze partners