Gemarineerde auberginesalade met hummus

09/06/11 om 13:01 - Bijgewerkt om 13:01

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 aubergine
  • olijfolie
  • 2 geplette tenen knoflook
  • 2 el balsamicoazijn
  • 2 takken tijm
  • peper en zout
  • gemengde sla
  • 1 potje hummus (kikkererwtenpasta, verkrijgbaar in de supermarkt)

Bereidingswijze

Snij de aubergine in plakken, besprenkel met olijfolie, look, azijn en tijm. Stoof in een droge pan, kruid met peper en zout. Serveer op gemengde sla, eventueel met feta. Lepel er de dikke hummus over en rond.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners