Gemarineerde ananas met perzik en citroentijm

09/06/11 om 16:01 - Bijgewerkt om 16:00

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • Â1/2 verse ananas
  • 2 witte perziken
  • 3 takken citroentijm
  • sap van 4 limoenen
  • 3 dl lichte suikersiroop (gemaakt van 3 dl water en 5 el suiker)
  • munt
  • eventueel ijs naar keuze

Bereidingswijze

Schil de ananas en snij het vruchtvlees in dobbelstenen van 1 cm dik. Doe hetzelfde met de perziken en doe bij de ananas. Rits de blaadjes citroentijm van de stelen en doe met het limoensap bij de ananas.

Overgiet met de suikersiroop en roer voorzichtig. Zet afgedekt 2 uur in de ijskast. Serveer goed koud met fijngehakte munt en eventueel ijs naar keuze.

Onze partners