Gekonfijte runderstaart met rode biet
14-06-2011, 08:55
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:16
Voor 4:
Voor 4:
2 runderstaarten
2 l groentebouillon
500 g rode biet
1 blikje ansjovisfilet
2 soeplepels kappers
1 fles wijn
jonge pijpui
Kleur de staarten in een braadslede met olie 15 min. in een oven van 220Ā°C. Overgiet het vlees met bouillon en laat 12 uur zachtjes garen.
Pulk het vlees van de staarten, bevochtig met een gedeelte van de bouillon en laat opnieuw 2 Ć 3 uur zachtjes garen tot reductie van het vocht.
Schil de rode bieten, snij in blokjes en kook gaar in rode wijn met ansjovis en kappers. Bestrooi de gekonfijte rode biet met versneden jonge pijpui en het vlees van de staarten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier