Geitenkaaspakketje met salade

© Getty
Voor 4 personen
  • 8 loempiavellen
  • 8 kleine geitenkaasjes
  • 6 el stroop
  • enkele takjes tijm
  • 1 bos radijzen
  • 4 stronken roodloof
  • een handvol rode mosterdsla
  • een handvol shisoscheuten
  • 4el olijfolie
  • 2 el rode wijnazijn
  • peper, zout
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg op elk loempiavel een geitenkaasje met hierop een beetje stroop en een plukje tijm. Vouw toe. Bak de pakketjes zo’n 7 minuten, vlak voor het serveren.
  2. Reinig de radijzen en roodloof en snij in kleinere stukken. Meng voor de dressing de olijfolie met de rest van de stroop en azijn, kruid met peper en zout.
  3. Meng radijzen en roodloof met de rode mosterdsla en de shisoscheuten. Serveer de salade met de warme geitenkaasjes. Werk af met de dressing. Serveer met wat bruin brood.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content