Geitenkaas met olijfolie, morieljes en erwten

09/06/11 om 10:31 - Bijgewerkt om 10:31

Geef je waardering

Geitenkaas met olijfolie, morieljes en erwten

Ingrediënten

Voor 4:

  • 350 g verse geitenkaas
  • 1 dl olijfolie
  • peper en zout
  • 2 sneden witbrood
  • Boter
  • 12 tot 16 kleine verse morieljes
  • 100 g verse erwten
  • 6 stuks lente-ui

Bereidingswijze

Prak de geitenkaas los met een vork, meng er olijfolie, peper en zout onder. Bak broodkorstjes in boter, bak morieljes in boter. Blancheer de erwten en snijd de lente-ui in ringen.

Serveer de geitenkaas in een ring op de borden. Beleg met erwten, lente-ui, broodkorstjes en morieljes. Werk af met een dunne straal olijfolie.

Lees meer over:

Onze partners