Gehakte steak met kaas en mosterdsausje
-
Moeilijkheid
Zeer gemakkelijk
Voor 4 personen
- 600 g gehakt rundsvlees
- 100 g geraspte Nazareth
- 1 soeplepel verse room
- 2 soeplepels Madeira
- 2 soeplepels mosterd
- 1 soeplepel olie
- enkele takjes peterselie
- enkele snuifjes kruidenmengeling
- peper en zout
Bereiding
- Snipper de peterselie fijn. Meng in een kom het vlees, de peterselie, de Nazareth en de kruiden.
- Verdeel deze bereiding in vier en vorm met uw handen 4 steaks van 1.5 cm dikte. Smeer iedere zijde in met de olie.
- Laat de steaks braden in een antikleefpan. Reken 2 minuten per zijde. Haal de steaks uit de pan en deglaceer met Madeira. Voeg er de room en de mosterd aan toe en warm al roerend op.
- Schik de gehakte steak op een bord en overgiet met de saus. Garneer met gebakken aardappeltjes en eventueel met groenten naar keuze.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier