Gehaktbrood van de chef

09/06/11 om 15:18 - Bijgewerkt om 15:18

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 kleine prei
  • 1 wortel
  • 1 kleine rode paprika (vers of bokaal Bonduelle Paprika Piquillos)
  • 1 sneetje Ganda ham, fijngesnipperd
  • 2 eieren
  • 100 g magere platte kaas
  • 1 koffielepel Provençaalse kruiden
  • 1 bokaal Heinz Traditional Pastasaus
  • peper
  • zout
  • 300 g Anco pasta naar keuze
  • verse basilicum

Bereidingswijze

Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Maak de groenten schoon en snijd ze klein. Doe alle groenten in een magnetronschaal, dek die af en verwarm 4 min. op halve kracht. Kneed de eieren, de platte kaas, de kruiden, peper en zout door het gehakt en vermeng met de ham en de groenten. Geef het gehakt de vorm van een broodje en verwarm het gedurende 5 min. op halve kracht en vervolgens 15 min. op lage kracht. Verwarm de tomatensaus. Serveer de pasta met plakken gehaktbrood en de tomatensaus en versier met toefjes basilicum.

Tip: Ook heel lekker koud bij de boterham.

Lees meer over:

Onze partners