Gegrilde konijnenbil met rode bietensaus en vanille

09/06/11 om 14:44 - Bijgewerkt om 14:44

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 konijnenbillen
  • 300 g puree van gekookte aardappelen
  • 200 g ajuin
  • 100 g rode bieten
  • 250 g schorseneren
  • vanille extract
  • vanille azijn
  • boter
  • maïzena

Bereidingswijze

Grill de konijnenbillen en gaar ze verder, vacuüm verpakt en gestoomd in een oven van 85°C gedurende 35 min.

Kook de aardappelen, laat ze verder gaar bakken in de oven en maak er puree van.

Stoof de uien in de boter en voeg ze bij de puree

Centrifugeer de rode biet, kook het sap, doe er de vanille bij en bind de saus met maïzena

Frituur enkele door de bloem gehaalde uiringen en gebruik ze als garnituur bij dit gerecht.

Recept: Roland Debuyst van Restaurant Roland Debuyst

Onze partners