Gegrilde inktvisringen met limoen en raketsla

13/04/16 om 13:56 - Bijgewerkt om 14:16

Gegrilde inktvisringen met limoen en raketsla

© /

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • ca. 600 g kant-en-klare inktvisringen
  • olie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 el limoensap
  • 3 el room
  • 4 el olijfolie
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 1 bosje raketsla
  • 1 limoen
  • peper van de molen en zout

Bereidingswijze

Spoel de inktvisringen in koud water en dep nadien droog. Bestrijk met olie en kruid met peper en zout. Grill de inktvisringen 3 à 4 min. aan elke kant op een matig vuur. Maak een dressing met de wijnazijn, het limoensap, de room, olijfolie en peterselie. Kruid naar smaak.

Was de raketsla en zwier goed droog. Snij de limoen in partjes. Verdeel de raketsla en limoenpartjes over 4 borden. Schik er de gegrilde inktvisringen op en werk af met de dressing.

Lees meer over:

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners